2/12/15

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω έμποροι ηρωίνης στην Αττική

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη τεσσάρων μελών συμμορίας που σκόπευαν να διοχετεύσουν ποσότητες ηρωίνης σε στέκια χρηστών ναρκωτικών ουσιών στην Αττική προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για δύο ζευγάρια υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 35, 32 και 41, 59 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συμμορίας και παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή των Αχαρνών Αττικής, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίσθηκαν οι εν λόγω αλλοδαποί να μεταφέρουν πέντε δέματα με ηρωίνη, συνολικού βάρους 1.023,9 γραμμαρίων, τα οποία προόριζαν για εμπορία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν οκτώ κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. 

Επίσης, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 41χρονου δράστη, ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.