4/6/16

Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν «τέρμα» και διαδρομή πέντε γραμμές του ΟΑΣΘ λόγω έργων στην οδό Αριστοτέλους


Ανακοινώνεται από τον Ο.Α.Σ.Θ. και μετά από απόφαση του Σ.Α.Σ.Θ. ότι, από τη Δευτέρα 6.6.2016, λόγω έναρξης εργασιών ανακατασκευής του κυβολιθικού οδοστρώματος, στον πεζόδρομο – χώρο αναστροφής των λεωφορείων των γραμμών 21, 29, 32, 32Α και 34, στην Αριστοτέλους, από το Δήμο Θεσσαλονίκης και των κυκλοφοριακών δεδομένων που αναγκαστικά δημιουργούνται, θα υπάρξει τροποποίηση στη λειτουργία των ως άνω γραμμών.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία των γραμμών 21, 29, 32, 32Α και 34, θα ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή μέσω των οδών Ίωνος Δραγούμη, Ερμού, Ελ. Βενιζέλου και επιστροφή κανονικά από την οδό Εγνατία.

Ο τερματισμός και η αποβίβαση – επιβίβαση των επιβατών θα γίνεται στον Τερματικό Σταθμό ΕΡΜΟΥ (Γ-06/005)  επί της οδού Ερμού 14, μεταξύ των οδών Ίωνος Δραγούμη και Ελ. Βενιζέλου. Στάσεις επί των οδών Ίωνος Δραγούμη και Βενιζέλου δεν θα πραγματοποιούνται.

Το ζεύγος συζυγών στάσεων  με την ονομασία «Αντιγονιδών», επί της οδού Εγνατία, αποτελούν την τελευταία και την πρώτη στάση των διαδρομών  μετάβασης και επιστροφής αντίστοιχα των προαναφερθέντων λεωφορειακών γραμμών.
 
Τα έργα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα ολοκληρωθούν την 5η Ιουλίου 2016.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.