14/5/16

Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία μετά το τέλος της ομιλίας του σε εκδήλωση


Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Βέροια όταν μετά το τέλος εκδήλωσης συνελήφθη ο κεντρικός ομιλητής και διοργανωτής.

Σύμφωνα με το verianet.gr, σε ξενοδοχείο της Βέροιας το απόγευμα της Παρασκευής παρουσιάστηκε ο Όμιλος Royal Club. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Απόστολος Τσιπίδης, επικεφαλής του Ομίλου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον Απόστολο Τσιπίδη στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και τον οδήγησαν σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας. 

Όλα αυτά έγιναν αστραπιαία και μπροστά στα μάτια των λίγων παρευρισκόμενων, καθώς η εκδήλωση είχε ολοκληρωθεί. Oι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θεσσαλονίκης βρίσκονταν στο χώρο πριν αρχίσει η εκδήλωση και προφανώς περίμεναν την ολοκλήρωσή τους για να προβούν στη σύλληψη.





Σε βάρος του 43χρονου επιχειρηματία εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για τα αδικήματα της απάτης και παράβασης Νόμου περί μεσαζόντων.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.