14/5/16

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αργοστόλι


Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, εγκληματική ομάδα, με τα χαρακτηριστικά της συγκροτημένης οργάνωσης, η οποία διακινούσε ναρκωτικά στη Κεφαλονιά. 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου ταυτοποιήθηκε ο κεντρικός και καθοδηγητικός ρόλος του ηγετικού στελέχους, η εσωτερική δομή και η ιεραρχική σχέση των μελών της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας. 

Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε, εμπλέκονται , μέχρι στιγμής, τρία (3) άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 46χρονος ημεδαπός με αρχηγικό ρόλο, καθώς και μεγάλος αριθμός χρηστών. 

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, περιλαμβάνουν την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την μεταφορά και πώληση ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και άλλα αδικήματα. 

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα δρούσε συστηματικά, ακολουθούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία και διακινούσε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και κάνναβης σε συγκεκριμένο πελατολόγιο χρηστών στην Κεφαλονιά, αποκομίζοντας με από αυτήν την δράση μεγάλο οικονομικό όφελος.

ναρκωτικα
ναρκωτικα


Πηγή: efimeridakefalonia.gr


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.