17/4/16

Άγριο μαχαίρωμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Οι κάτοικοι μιλούν για σκηνές από ταινία


Δυο άντρες μάλωσαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έβγαλαν τα μαχαίρια! 

 Στην οδό Ολυμπιάδος, χθες στις 20:00 ένας άνδρας μαχαίρωσε έναν άλλον, καθώς έπεσε πάνω στην γυναίκα του, σύμφωνα με όσα έστειλαν κάτοικοι στο Seleo.

  Συγκεκριμένα, το ζεύγος, ψώνιζε από γνωστή κάβα της οδού Ολυμπιάδος, όταν ένας άντας υπό την επήρεια ουσιών, μπήκε στην κάβα και έπεσε πάνω στην γυναίκα του νεαρού, ο οποίος ήταν αθίγγανος. Τότε, ο νεαρός, τον έβγαλε από τον κατάστημα και τον μαχαίρωσε.

 Σύμφωνα, με αυτόπτη μάρτυρα, που επικοινώνησε με το Seleo, ο δράστης τον μαχαίρωσε 15 φορές, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του χρήστη ουσιών. «Οι περίοικοι και οι κάτοικοι της γειτονιάς πίστευαν ότι βλέπουν ταινία» λέει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης.  

Ωστόσο η αστυνομία, κάνει λόγο για τραυματισμό του χρήστη ουσιών μόνο στο πόδι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τραυματίας, νοσηλεύτηκε το βράδυ στον Άγιο Δημήτριο και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο. Όσο για τον δράστη, φαίνεται πως είχε νοσηλευτεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική, καθώς έχει ψυχολογικά προβλήματα. Η αστυνομία, επίσης, μας έκανε γνωστή την σύλληψη του δράστη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.