22/4/16

AYTΟΣ είναι ο επιχειρηματίας, πατέρας ενός 3χρονου κοριτσιού, που δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Μιχάλης Γιατράκης, δέχθηκε 14 σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο- Δείτε πρόσφατη συνέντευξή του ως πρωταθλητής Bodybuilding- Ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού
Νεκρός έπεσε τα μεσάνυχτα o επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης,από μαφιόζικη εκτέλεση με δεκατέσσερις σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού και εκτός των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ήταν ενεργός αθλητής του Bodybuiding και μάλιστα πρωταθλητής. Το θύμα, ήταν διάσημος στον συγκεκριμένο χώρο, τον οποίο υπηρετούσε πιστά την τελευταία 20ετία και αρκετές φορές είχε δώσει συνεντεύξεις για το πώς προσέχει το σώμα του και τη διατροφή του, προκειμένου να βοηθήσει τους νεότερους που θέλουν να διακριθούν στο χώρο.
Εικόνες του Μιχάλη Γιατράκη από συμμετοχές του σε πρωταθλήματα Bodybuilding

Το θύμα, όπως θα ακούσετε να λέει και σε συνέντευξη που είχε δώσει για το Bodybuilding, ήταν ένας πειθαρχημένος αθλητής που του άρεσε να φτάνει το σώμα του στα όρια. Πριν από κάθε συμμετοχή του σε κάποιο πρωτάθλημα, έκανε αυστηρή διατροφή και προπόνηση και συνεχώς προσπαθούσε να εξελίξει την τεχνική στο συγκεκριμένο άθλημα.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.