13/4/16

Κρήτη: Ποινή κάθειρξης 8 ετών για 35χρονο επίδοξο βιαστή


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 35χρονος Ηρακλειώτης για δύο περιστατικά με θύματα δύο γυναίκες, στις οποίες ο άνδρας, το 2015, όρμησε, μην μπορώντας να συγκρατήσει ... τις ορμές του.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες (στο δικαστήριο, το πρωί της Τρίτης παρευρέθηκε η μία εκ των δύο) τις είχε ακινητοποιήσει στον τοίχο, είχε βάλει το χέρι του στο στόμα τους και αμέσως μετά ο ίδιος ... αυνανίστηκε.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι στη μία περίπτωση ήταν μεθυσμένος και ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που τον καθιστά ανίκανο να ελέγξει τον εαυτό του. Ωστόσο το Δικαστήριο έκρινε ότι με βάση τα έγγραφα που προσκομίστηκαν, κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται, κι έτσι τον έκρινε ένοχο για τη μία από τις δύο περιπτώσεις, για απόπειρα βιασμού, επιβάλοντάς του ποινή κάθειρξης 8 ετών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στο άκουσμα της απόφασης, η μητέρα του 35χρονου ξέσπασε σε λυγμούς, φωνάζοντας ότι "τόσοι φονιάδες αφήνονται ελεύθεροι". Η δίκη διεξήχθη παρουσία μαθητών από σχολείο του Ηρακλείου.


Πηγή: cretalive


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.