14/4/16

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για τον πνιγμό του 4χρονου κοριτσιού - (Εικόνες-video)


Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του πνιγμού του τετράχρονου κοριτσιού…
Σύμφωνα με πληροφορίες, σκότωσε τη μικρή, γιατί απειλούσαν ότι θα της την έπαιρναν οι βιολογικοί της γονείς – Δείτε τι λένε οι γείτονες για την οικογένεια
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη θεία της μικρής η οποία βρέθηκε δίπλα στο νεκρό κορίτσι με τραύματα από μαχαίρι σε όλο της το σώμα και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε η ίδια το άτυχο κορίτσι.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η μικρούλα ήταν παιδί τοξικομανών. Οι γονείς της την είχαν αφήσει αρχικά στη φροντίδα της 75χρονης γιαγιάς της, η οποία έχοντας προβλήματα υγείας το έδωσε προς υιοθεσία στην αδελφή της μητέρας του. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βιολογικοί γονείς του παιδιού απειλούσαν να πάρουν το παιδί από την 45χρονη γυναίκα, κάτι που μπορεί να την οδήγησε στην απελπισμένη πράξη.
Το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία
twra-sok-4 1
Η θεία της μικρής, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ομολόγησε το έγκλημά της στις αρχές, αναφέροντας μάλιστα ότι σκότωσε το κορίτσι επειδή φοβήθηκε πως θα το έπαιρνε η αδερφή της.
Πάντως οι συγγενείς της 45χρονης γυναίκας που μίλησαν αναφέρουν ότι η θεία της μικρής της υπεραγαπούσε και ότι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στην τετράχρονη. Τα ίδια ανέφεραν στους δημοσιογράφους και γείτονες της οικογένειας, που κάνουν λόγο για μια γυναίκα υπόδειγμα συζύγου και μητέρας, που λάτρευε το κοριτσάκι και το έπαιρνε παντού μαζί της.
Σε αυτό το σπίτι κατοικούσε η 45χρονη με την τετράχρονη ανιψιά της
twra-sok-4 2
Η 45χρονη, η οποία έχει και η ίδια δύο δικά της παιδιά, 19 και 22 ετών, φαίνεται να είχε αφοσιωθεί απόλυτα στην ανατροφή της μικρής.
«Το λάτρευε το παιδί, όπου και να πήγαινε το έπαιρνε μαζί της» είπε στο protothema.gr μια γειτόνισσα της 45χρονης, η οποία επίσης επισήμανε ότι δεν είχε ακούσει τίποτα για τυχόν ψυχολογικά προβλήματα της γυναίκας.
Τη μακάβρια ανακάλυψη της νεκρής ανιψιάς του έκανε ο σύζυγος της 45χρονης
twra-sok-4 3
«Ήταν πολύ καλή νοικοκυρά και μητέρα, άψογη με τον άντρα της και τα παιδιά της»συμπλήρωσε η γειτόνισσα, η οποία είχε ακούσει ότι οι γονείς του παιδιού ήταν άρρωστοι και γι” αυτό δεν μπορούσαν να το μεγαλώσουν. «Δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο, η γυναίκα ήταν μια χαρά», συμπλήρωσε για την θεία της μικρής.
«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, πρόκειται για μια εξαιρετική οικογένεια», είπε στους δημοσιογράφους ένας άλλος γείτονας, σύμφωνα με τον οποίο η 45χρονη ήταν υπόδειγμα συζύγου και υπεραγαπούσε τη μικρή.
Δείτε τις δηλώσεις των γειτόνων







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.