29/10/15

Καταγγελία: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε 6χρονη μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο


Θύμα επίθεσης έπεσε ένα 6χρονο κοριτσάκι στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά «Αγ. Παντελεήμων».

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, στις 04:30 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, την ώρα που βρισκόταν με το παιδί εντός την κλινικής, μία άλλη μητέρα εντόπισε έναν άνδρα ημίγυμνο από τη μέση και κάτω, να επιχειρεί να ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού.

Η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να διαφύγει από το Νοσοκομείο τρέχοντας, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κάποιον.

Η μητέρα καταγγέλλει πως, παρ' όλη την ενημέρωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και Διοίκησης του Νοσοκομείου, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για το περιστατικό.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι, η μητέρα δεν υπέβαλε μήνυση - όπως της ζητήθηκε όταν πήγε στο τοπικό Α.Τ. - λόγω του ότι, ούσα άνεργη - όπως και ο σύζυγός της - αδυνατούσε να καταβάλλει το αντίστοιχο παράβολο...

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κ. Πεταλάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως, ήδη, από το πρωί του σοβαρού αυτού γεγονότος έχει διατάξει ΕΔΕ.

Με πληροφορίες από το epoli



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.