28/10/15

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 40χρονου στη Θεσσαλονίκη


Εξιχνιάσθηκε άμεσα, έπειτα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, η ανθρωποκτονία ενός 40χρονου από την Αλβανία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, παράνομη κατακράτηση, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα, μαζί με έναν 35χρονο αλλοδαπό, μέλος της οικογένειάς του, είχε μεταβεί τις πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής σε ποιμνιοστάσιο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου εργάζονταν.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 42χρονος, μαζί με συνεργούς του, προσέγγισε το σημείο και, αφού ακινητοποίησαν, χτύπησαν και δέσμευσαν τον 35χρονο, εισήλθαν στο ποιμνιοστάσιο. 

Στη συνέχεια και αφού ο 35χρονος κατάφερε να αποδεσμευθεί με τη βοήθεια φιλικού του προσώπου, αναζήτησε τον 40χρονο συγγενή του, χωρίς να καταφέρει να τον εντοπίσει. 

Το πρωί της Τρίτης εντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή του Καλοχωρίου το άψυχο σώμα του 40χρονου, το οποίο έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι-κρότου αερίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.