25/8/15

Ειδήσεις σε τίτλους: Τρομοκρατική επίθεση σε τουρνουά Esports


Ένα οργανωμένο τρομοκρατικό χτύπημα, ετοίμαζαν δύο νεαροί στη Βοστόνη στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του παιχνιδιού Pokemon, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Εsports.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου του αστυνομικού τμήματος της Βοστόνης στις 20 Αυγούστου, ανακαλύφθηκε από αστυνομικός η παρενόχληση και η απειλή σε σχόλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από δύο νέους ανθρώπους. Ήτανε πεπεισμένοι ότι θέλουν να βλάψουν όσους παραβρίσκονταν στους τελικούς, σύμφωνα με τα σχόλια τους.
Η αστυνομία σε συνεργασία με τους υπεύθυνους ασφαλείας του χώρου, διεξήγαγε συνεχούς και αυστηρούς ελέγχους. Μετά από λίγες ώρες προσπάθησαν να περάσουν από την είσοδο δύο ύποπτα άτομα ηλικίας 18 και 27 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν ως ύποπτη, και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε η ενοχή τους και η απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος. Οι δυο νέοι προερχόμενοι από την Ιόβα, συνελήφθησαν για οπλοκατοχή καθώς βρέθηκαν επάνω τους μια καραμπίνα Renigton , ένα πολυβόλο DPM AR-15, εκατοντάδες σφαίρες και ένα κυνηγητικό μαχαίρι.
Ι.Π
- See more at: http://www.eleftheria.gr/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/item/25334-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC-esports.html#sthash.tAI68zkb.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.