27/8/15

Ειδήσεις σε τίτλους: Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης του διπλού φονικού στη Βιρτζίνια (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δράστης της διπλής δολοφονίας χαροπαλεύει. Ο Βέστερ Λη Φλάναγκαν, 41 ετών, αυτοπυροβολήθηκε λίγες ώρες μετά την αποτρόπαιη πράξη του.
Η ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ ήταν σε απευθείας σύνδεση από την πόλη Μονέτα της Βιρτζίνια. Κσθώς έπαιρνε συνέντευξη από μια γυναίκα ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Ο εικονολήπτης Άνταμ Γουόρντ έπεσε νεκρός. Αμέσως μετά ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε και την 24χρόνη δημοσιογράφο.
Λίγο μετά το διπλό φονικό και ενώ η αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη του, ο Φλάναγκαν που χρησιμοποιεί και το όνομα Μπράις Γουίλλιαμς ανέβαζε βίντεο και έγραφε σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.
«Η Άλισον έκανε ρατσιστικά σχόλια», έγραψε αναφερόμενος στην δημοσιογράφο.
Ο Φλάναγκαν είχε απολυθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό πριν από δύο χρόνια. Πάρκερ και Γουόρντ εργάζονταν για το τηλεοπτικό δίκτυο WDBJ7 TV της Βιρτζίνια.
Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί τους μεταδίδουν την τραγική είδηση και μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Για ορισμένους εκτός από το σοκ είναι και μια τραγική προσωπική στιγμή. Ο σύντροφος της Πάρκερ και η αρραβωνιαστικιά του Γουόρντ εργάζονται επίσης στο κανάλι.
Το θέμα της βίας εξαιτίας της εκτεταμένης οπλοκατοχής σχολίασε ο Λευκός Οίκος με την αφορμή της διπλής δολοφονίας. Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε πως το Κογκρέσο μπορεί να περάσει νομοθεσία για τον περιορισμό της οπλοκατοχής.
Διαβάστε λεπτομέρειες και ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ - ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.